Inovativ Media
Agenția de publicitate

Creare reclame

Indiferent de suport - tipar, panouri stradale, reviste, reclame video, radio sau web, etc - cel mai important element al reclamei este mesajul.

De la mesaj incepem procesul de creație. Stabilim împreună cu clientul ce transmitem, apoi ne “jucăm” cu cuvintele, până când obținem un mesaj creativ, atrăgător și ușor de memorat.

Grafica pentru reclamă decurge din mesaj. Acordăm o atenție deosebită designului grafic: atractivitate, imagini folosite, cromatică, respectarea identității vizuale.

Deschide portofoliu

Creare materiale de marketing

Cataloage de prezentare, broșuri pentru vânzări și alte materiale. Experiența acumulată în cei peste 10 ani de activitate ne ajută să venim în întâmpinarea dorințelor clientului și să furnizăm materiale cu un design atrăgător și profesionist.

Avem competențe în comunicare pe print, design grafic, fotografie și ilustrație.

Deschide portofoliu

Creaţie Logo și Identitate vizuală

Primul pas în crearea unui brand nou îl reprezintă realizarea unui logo care să impresioneze. Procesul de creație nu este unul simplu. Totul începe cu o idee. Sau două. OK. De fapt inițial sunt o mulțime de idei luate în calcul. Un adevărat brainstorming. Apoi începem să “le așezăm pe foaie” și le alegem pe cele mai reușite. Apoi ajustăm, modificăm, îmbunătățim, până când suntem siguri că ceea ce am creat este cu adevărat reușit.

În momentul în care sigla este creată începem realizarea identității vizuale. Ne asigurăm că atat documentele companiei cât și documentele digitale au o structură uniformă, standardizată și corporate. Oferim o atenție deosebită acestei părți de creație ținând cont de faptul că aceste documente reprezintă elemente fundamentale în procesul de construire a imaginii firmei dumneavoastră în relațiile cu partenerii și clienții.

Deschide portofoliu

Design de ambalaje

Cea mai importantă caracteristică a unui ambalaj este capacitatea acestuia de a vinde. Designul ambalajelor create de noi inspiră încredere, profesionalism și calitate acționând totodată asupra impulsului de cumparare al consumatorului. Astfel ne asigurăm că produsul dumneavoastră va ieși în evidență. În același timp ținem cont și de modalitatea de producție a abalajelor pentru a optimiza costurile de producție.

Deschide portofoliu

Site-uri web

Realizăm site-uri de prezentare care au conținut dinamic și administrare proprie. Designul responsiv asigură accesibilitatea oricui indiferent de locație și dispozitivul utilizat.

Cele mai importante avantaje ale unui site creat de Inovativ sunt:

 • design-ul responsiv
 • conținut dinamic
 • modul de administrare propriu care nu necesită cunoștințe de programare, este intuitiv și usor de utilizat
 • viteza de încărcare
 • conținut multilingv

Pentru a asigura vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare oferim servicii pentru promovarea online.

Alte servicii web oferite:

 • campanii de promovare Google AdWords
 • campanii de promovare Facebook
 • reclame web
 • e-mail newsletter

Deschide portofoliu

Producție publicitară

Printuri de mari dimensiuni

Ce spuneţi de printuri de mari dimensiuni dar imprimate la detalii de carte de vizită?

Echipamentul nostru de imprimare, original şi de ultimă generaţie ne permite acest lucru: detalii incredibile pentru imprimare pe format mare - şi aici vorbim de metri pătraţi - atât pentru interior cât şi exterior.

Realizăm: Producție de bannere mari, bannere publicitare, banner mesh, autocolante imprimate, afişe publicitare, postere hârtie, tablouri canvas, window graphics, tapet, steag, panouri stand etc.

 

Personalizări magazine, spații comerciale, mașini

Personalizarea spațiilor comerciale, a magazinelor, birourilor, a mașinilor este o modalitate de promovare eficientă și accesibilă: semnalizați locația, transmiteți ușor mesajele publicitare unui public larg, costurile de reclamă sunt reduse pentru că folosiți propriul suport de promovare.

De la măsurarea spaţiului, consultanţă, concept, designul grafic, imprimarea şi aplicarea materialelor, toate le puteti realiza cu noi.

Realizăm: Personalizare magazine, spații comerciale si de birouri, inscripționări auto, personalizare vitrine, rafuri și mobilier comercial etc.

 

Panouri, sisteme și standuri expoziționale

Doriți să susțineți o conferință, aveți o prezentare, un eveniment sau doriți să personalizați un spațiu? Soluția o reprezintă panourile si sistemele personalizate pentru promovare si expozitie. Sunt realizate din materiale usoare, sunt prezentabile, demontabile, usor de transportat si montat. Iar personalizate cu un print de foarte buna calitate si un design grafic atractiv, cu siguranta se vor remarca.

Mai mult decat atat, participați la o expoziție și aveți nevoie de un stand expozițional, de la concept pana la productie.

Pentru toate acestea puteți apela la noi. Avem experiență în realizarea conceptului, proiectarea, designul grafic și personalizarea panourilor de expunere și a standurilor expoziționale.

Realizăm:

 • Standuri expoziționale: concept, proiectare, producție, montaj
 • Panouri expozitionale: panou RollUp, panou PopUp, stand banner, panou paravan, panou flexiframe
 • Mese expoziționale: info desk, masa sampling, pupitre personalizate, mese personalizate
 • Display-uri perete: rame clik, poster hanger, postere, afișe, tablouri canvas, tapet, display-uri perete luminate
 • Alte sisteme de expunere: steaguri pe suport mobil, people stopper etc

 

Printuri de detaliu

Prin calitatea echipamentelor noastre putem imprima pe materiale de dimensiuni mici si medii la calitate si detalii foarte ridicate.

Printre aplicatii sunt etichete autocolante, stickere, autocolante raft, afise, tablouri canvas, tapet.

Cu ce sunt produsele noastre diferite:

 • sunt imprimate cu cerneala originala, responsabila cu mediul, ce poate fi folosita fara nici o problema in interior
 • au culori puternice si sunt rezistente in interior si exterior
 • detalii de imprimare extraordinare

Realizăm: Etichete autocolante, stickere, etichete plastic, tapet personalizat, tablouri canvas, postere, afise, shelf defendere, frontoane rafturi, etc

 Înapoi
© 2024 Inovativ Media - Agenţia de publicitate
tel./fax: 0368 408 556 salut@inovativ.ro RSS icon Flux RSS